Sayın Okul Müdürümüz Abdülhekim AKDOĞAN’ın Mesajı

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Okul Müdürü olarak atandığım Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde 01/11/2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. Esendere beldesinin geleceğini inşa edecek bir nesli yetiştireceğimiz okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.

Öncelikle, bu okulda daha önce emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.

Yeni görevimizde “Şikayet Etme Bir Hikaye İnşa Et “düsturuyla yol alacağımız bu  zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır.

Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, yaratıcı, sorunlara çözüm getiren, yurtsever, ahlaklı, öğrenmeyi seven vizyonu ile ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve dünya merkezli eğitim ile yetiştirmek misyonu ile hareket etme gayret ve azminde olacağız

Bu süreçte insanlarımıza, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize hizmet etmek öncelikli görevimizdir.

Bugünü değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.

Abdulhekim AKDOĞAN

Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü